RSS и карта на сайта

Кой е онлайн

В момента има 4 гости онлайн.

Статистика

посетители след 30 март 2009

Конкурс за журналистически материал на тема „Скрининг за Свят без хепатит C“

Версия за печат
 
 
Тази година основната цел на журналистическия конкурс, организиран от пациентските организации ''Хепактив'' и ''Хепасист'' е „Скрининг за свят без хепатит C“ е да спомогне за отразяване на най-съществения понастоящем проблем, свързан с хепатит C в България – липсата на скрининг.                                                                                             

Всички желаещи журналисти могат да се включат със свои материали  като изискването е те да бъдат публикувани/излъчени от 1 януари 2017 г. до 20 ноември, като крайният срок за подаване е 30 ноември 2017 г. Материалите се изпращат на имейл адрес: prcarebulgaria@gmail.com.

Журналистите ще могат да участват с публикации в печатни и онлайн медии, радио и телевизионни репортажи, предавания, фотографски материали и кинодокументалистика, посветени на темата за хепатит С. В конкурса могат да участват журналисти от всички медии, в това число и работещите на свободна практика, без ограничение в броя на материалите.

Имената на победителите ще бъдат обявени в началото на месец декември 2017 г. по време на Конференцията „Софийски хепатологични дни“. В рамките на проявата ще бъдат връчени и награди за трите първи места.

Членове на журито се състои от лекари, представители на пациентски организации и медийни експерти.
 
 За допълнителна информация:
Елена Цонева – Папуджиева- ПР Експерт, PR Care
0878 865077, elena@prcare.bg
Росяна Сотирова- ПР Експерт, PR Care
0897 921690, rosyana@prcare.bg