Получихме дарение от дезинфекциращи и хигиенни консумативи!

Снимка
Kingly

Вчера попаднахме на пост на страхотните хора от "Кингли" ООД, които даряват медицински и хигиенни продукти на нуждаещи се медицински центрове и болници. След десетминутна комуникация с чудесната Десислава Пътева от техния екип, и след по-малко от 24 часа от нашето виртуално запознанство, дарението в подкрепа на CheckPoint София пристигна! Получихме безвъзмездно 200 ръкавици, 100 маски за многократно използване, 50 броя дезинфектанти за ръце, 50 пакета с хигиенни продукти, както и текстилни материали. Както знаете, работатата на Центъра бе подновена и ние сме отново на линия, спазвайки абсолютно стриктен протокол на поведение и дезинфекция. CheckPoint София, обединяващ усилията на Сдружение "Здраве без граници", Сдружение "ХепАктив'' и Фондация "И'', предоставя безплатни изследвания и консултации за ХИВ, хепатит В и хепатит С на над 6000 души годишно.

Не знаем как да изразим своите чувства, освен с простичкото - Благодарим ви, мили хора! Вашата помощ е от такова огромно значение за нас, не само защото изпитваме остра нужда от дезинфекциращи и хигиенни материали, но и защото го направихте по толкова мил и човешки начин. Успех на инициативата ви и нека добрината ви се връща стократно!

 

Kingli

 

И малко информация за инициативата:

Базираната в София фабрика, която е специализирана в производството на текстилни изделия, както и на креативни и компостируеми опаковки за тях, отскоро пакетира и хигиенни материали - маски за многократна употреба, дезинфектанти, мокри кърпички със 70% съдържание на алкохол и много други санитарни материали. Те биват разпращани на нуждаещи се медицински центрове в България, Великобритания и Испания, като скоро предстои да бъде включена и Италия.

Собственикът на Kingly Ltd. - Robert Armour има за цел да превърне инициативата в дългосрочна, ето защо е създал и кампания за събиране на средства - ако желаете да я подкрепите, може да го направите ТУК.