CheckPoint София

 

Сдружение ХепАктив е част от CheckPoint София - единственият по рода си център в България, кoйто предлага анонимни и безплатни изследвания и консултиране за хепатит В, хепатит С и ХИВ.

От 2016 година насам, в него си партнират три неправителствени организации, специализирани в подкрепата и грижата за хората, живеещи с хепатит или ХИВ- Сдружение "ХепАктив'', Сдружение "Здраве без граници" (управляващи Центъра) и Фондация "И".

CheckPoint Sofia logo

Изследвайте се:

- бързо: 15 минути готовност на резултата. Използваме бързи тестове, които работят с капка кръв от пръста. Не е нужно да се въздържате от консумацията на храни и напитки преди изследване.

- анонимно: ние не събираме никакви лични данни, за целта на изследването се генерира код от букви и цифри.

- безплатно: не дължите нищо за своето посещение при нас.

- лесно: без предварително записване.

- при гарантирана сигурност: тестовете са СЕ сертифицирани за употреба в Европа, с чувствителност между 97 и 100%. Всички медицински консумативи, които използваме, са стерилни, за еднократна употреба, след което се унищожават по законоуставения ред.

- в приятелска атмосфера: ние подхождаме без предразсъдъци към всеки човек, независимо от неговите пол, етнос, сексуални практики, възраст и вярвания.

Ако сте имали скорошен рисков контакт, е необходимо да изчакате около 6 седмици, преди да се изследвате при нас, тъй като съществува прозоречен период при всяка инфекция.

 

консултативен кабинет
                                                    консултативен кабинет
консултативен кабинет
                                              консултативен кабинет

 

чакалня